कमर ध के रोवे लगबू, Kamar Dha Ke Rove Lagabu (Pramod Premi Yadav) Lyrics

“Kamar Dha Ke Rove Lagabu | कमर ध के रोवे लगबू” साल 2025 का एक धमाकेदार, मजेदार और रोमांटिक Bhojpuri Song है। इस नए भोजपुरी गाने को Pramod Premi Yadav और Karishma Kakkar ने अपनी बेहतरीन आवाज़ में गाया है। गाने में Raksha Gupta का देसी अंदाज़ और playful expressions इस वीडियो को और भी entertaining बना देते हैं।

कमर ध के रोवे लगबू, Kamar Dha Ke Rove Lagabu (Pramod Premi Yadav) Lyrics

अगर आपको Pramod Premi ke gane, Pramod Premi new song 2025, या fun-filled Bhojpuri dance numbers पसंद हैं, तो यह गाना आपकी playlist में ज़रूर होना चाहिए।

Kamar Dha Ke Rove Lagabu (Pramod Premi Yadav) Lyrics

दइया रे दइया रे हम मरनी जी
गलिया मे दढ़ीया रगरनी जी
लाग तानी मूड़वा मे रउवा ए बलम
पार होइ कइसे बैतरनी जी
चापब दरद लेके ढोवे लगबू
तूत टोवे लगबू
कमर ध के रोवे लगबू गोरी हो
कमर ध के रोवे लगबू
कमर ध के रोवे लगबू गोरी हो
कमर ध के रोवे लगबू

शेर बानी रउवा खाली दिनवे के
रतिया मे फुले लगे दम जी
देहिया मे चाही जे एनर्जी त
पियल करी दूधवा बलम जी
देत बारू चाइलेंज
जनी मूड सनके
करें लागब गजन
टार्जन बनके
टोला मे दिया लेके जोहे लगबू
बिया बोवे लगबु
कमर ध के रोवे लगबू गोरी हो
कमर ध के रोवे लगबू

रोवा रोवा सिहरे शरीरिया के
अब नाही धीरिया धराता जी
होता ना सबर अब हमरा से
पानी बढ़ियाइल ना रोकाता जी
जब चालू होइ खेला
जनी करिह विरोध
अइहे मूडवा मे जब
विद्यार्थी प्रमोद
सेज प करें चोए चोए लगबु
कोये कोये लगबु
कमर ध के रोवे लगबू गोरी हो
कमर ध के रोवे लगबू
कमर ध के रोवे लगबू गोरी हो
कमर ध के रोवे लगबू


Kamar Dha Ke Rove Lagabu (Pramod Premi Yadav) Lyrics

Daiya re daiya re hum marni ji
Galiya me dadhiya ragarni ji
Laag tani moodwa me rauwa ae balam
Paar hoi kaise Baitarni ji
Chaapab dard leke dhowe lagbu
Toot towe lagbu
Kamar dha ke rove lagbu gori ho
Kamar dha ke rove lagbu
Kamar dha ke rove lagbu gori ho
Kamar dha ke rove lagbu

Sher bani rauwa khaali dinwe ke
Ratiya me phule lage dam ji
Dehiya me chahi je energy ta
Piyal kari doodhwa balam ji
Det baru challenge
Jani mood sanke
Karen lagab gajan
Tarzan banke
Tola me diya leke johe lagbu
Biya bowe lagbu
Kamar dha ke rove lagbu gori ho
Kamar dha ke rove lagbu

Rowa rowa sihre shaririya ke
Ab nahi dhiriya dharata ji
Hota na sabar ab hamra se
Pani badhiyaail na rokata ji
Jab chalu hoi khela
Jani karih virodh
Aihe moodwa me jab
Vidyarthi Pramod
Sej pa karen choe choe lagbu
Koye koye lagbu
Kamar dha ke rove lagbu gori ho
Kamar dha ke rove lagbu
Kamar dha ke rove lagbu gori ho
Kamar dha ke rove lagbu
..
यह गाना desi humor, romantic chemistry और catchy beats की शानदार mix है, जो किसी भी पार्टी का mood set कर देता है। एकदम नई एनर्जी और मस्ती से भरपूर यह गाना आजकल trending भोजपुरी सॉन्ग्स में गिना जा रहा है।

Post a Comment

Previous Post Next Post